موقع مشکلات لبخند بزنید ، چون ما حلش میکنیم

راه های ارتباطی :

 

۱۰ حقیقت درباره دوربین مداربسته

دکتر دوربین > آمار و ارقام  > ۱۰ حقیقت درباره دوربین مداربسته
10 حقیقت درباره دوربین مداربسته

۱۰ حقیقت درباره دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته

همانطور که در جریان هستید، در بسیاری از فروشگاه‌ها، فرودگاه‌ها، هتل‌ها و … از سیستم های نظارت تصویری مثل دوربین مداربسته به طور گسترده استفاده می‌شود. دوربین های مداربسته نقش مهمی را در برقراری امنیت و ایمنی افراد تامین می‌کنند. سیستم های نظارتی تا حد زیادی از بروز جرم و جنایت و خرابکاری جلوگیری خواهد کرد. چرا که صحنه‌ها را ثبت و ضبط می‌کند و درصورت نیاز به صورت آنلاین قابلیت نمایش دارد.

 

بیشتر بدانید

در این بخش می خواهیم به ۱۰ حقیقت درباره دوربین مداربسته اشاره کنیم که کمتر به آنها توجه می کردید.

 

۱۰ حقیقت درباره دوربین مداربسته که نمی‌دانستید!

۱- اولین دوربین مداربسته در سال ۱۹۴۲ به وسیله شرکت زیمنس آلمان نصب شد. آن هم فقط برای تست پرتاب موشک بالستیک V2 در ارتش نازی! برای اطلاعات بیشتر می‌تونید به صفحه تاریخچه دوربین مداربسته رجوع کنید.

۲- نصب سیستم مداربسته اولین بار توسط شرکت وریکن در سال ۱۹۴۹ تبلیغ شد و بعد از آن تا سال ۱۹۸۰ دیگر هیچ اثری از تبلیغات و ضبط تصویر نبود.

۳- ایالت Olean در نیویورک اولین شهری بود که از دوربین مداربسته برای مبارزه با جرم استفاده می کرد. در سپتامبر ۱۹۶۸ برای محافظت از فروشگاهی در خیابان اصلی نصب شد.

۴- دهه ۱۹۸۰ میلادی دوربین های مداربسته در اتوبوس های بریتانیا دیده شدند. به مرور زمان با پایین آمدن هزینه های دوربین، استفاده از این سیستم ها افزایش پیدا کرد. اوایل سال ۱۹۸۶ در سیستم حمل و نقل منچستر، در بعضی اتوبوس های Leyland از این دوربین ها استفاده می شد.

۵- اولین محل عمومی که در بریتانیا دوربین مداربسته را بصورت مستمر و ثابت نصب کردند سال۱۹۸۵در Bournemouth بود. این تجربه موفق باعث شد تا سایر بخش های بریتانیا هم از این سیستم استفاده کنند.

دوربین مداربسته در ساختمان

۶- اولین باری که بریتانیا از سیستم مداربسته در دولت داخلی خود استفاده کرد، سال ۱۹۸۷ در شهر Norfolk در King’s Lyn بود.

۷- در یک روز معمولی در بریتانیا، ممکن است شما بیش از ۷۰ بار توسط دوربین های مداربسته دیده شوید! وقتی به محل کار می روید در ایستگاه راه آهن، قطار، کافی شاپ یا نانوایی توسط دوربین های حفاظتی کنترل می شوید. حتی وقتی در خیابان قدم می زنید.

۸- بیشتر سیستم های مداربسته بریتانیا متعلق به شرکت های خصوصی و شخصی هستند. افت قیمت دوربین های مداربسته دیجیتال باعث شد تا استفاده از این سیستم ها در خانه های مسکونی هم رواج پیدا کند و محبوب تر شود.

۹- در سنگاپور برای رصد رباخواران، کسانی که زباله هایشان را رها میکنند و خلافکارها در پارکینگ از سیستم های مداربسته استفاده می کنند. (چقدر بافرهنگ!)

۱۰- درسال ۲۰۱۳ سازمان امنیتی بریتانیا درباره تشخیص هویت افراد اعلام کرد که برای هر ۱۱ نفر یک دوربین مداربسته وجود دارد. که این یعنی بیش از ۶ میلیون دوربین در کشور نظارت می کند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۵ رای)
10 درصد تخفیف برای اولین سفارش شما
تا 25 دی ماه
ثبت سفارش